Canadian pharmacy

Arkiv

Besviken på nya LillSkansen

Förresten! Vi var till Skansen i helgen (vi var superaktiva så Skansen var bara en av alla grejor som hände) för att spana in nya LillSkansen efter omgörningen.

Var faktiskt besviken. Det var fint, men liksom ingen själ, och nästan inga djur. Några akvarium med kackerlackor och spindlar och små råttor, någon enstaka kanin. Det mesta inomhus. Allting väldigt inhägnat och avgränsat och opersonligt.

Då tycker jag att både Aspudden och Stora Skuggan är typ en triljard ggr bättre. Och Aspudden är inte ens 4H, utan bara vanlig parklek.

Men Tage fick rida på ponnyridningen sen, både på Skansen och nästa dag när vi var till just Stora Skuggan, så han var väldigt nöjd. Och vi åkte i alla karusellerna på Skansens lilla Tivoli. Plus den där bilbanan med gamla 50-talsbilar som de har. Det var bra. Djuren var inte bra.

Och sen var det sådan där skitdag med andra djur, att alla var inlåsta eller det var renovering eller nåt jox. Det kan man ju inte rå för – det händer ibland att man råkar komma på en sådan dag – men det bidrog inte till kärleken till djuren direkt.

Nåväl. Nu ska jag hoppa i säng pga ska åka till London imorgon, bara en snabbis över natt. Men ändå.

7 comments to Besviken på nya LillSkansen

 • Vi ska till Stockholm nästa helg och hälsa på pappan i familjen. Vad tycker du att man ska hitta på med sin 2.5 åring?

  • johanna (admin)

   Åh! Nu kanske det här har varit och farit – jag har inte varit så aktiv på nätet den här helgen och idag är första dagen sedan i fredags som jag öht har framme datorn – men jag tycker ju att man kan gå på Skansen ändå. Vanliga Skansen är ju fortfarande roligt och helst om man gillar ponnyridning. Vi har också gillat Tekniska Museet och tycker att Spårvägsmuseet är fantastiskt! Kan verkligen rekommendera. Mycket tåg och sånt att åka och klättra i.

 • Ha så roligt i London! Härligt med starka färger till våren! Tittade in på din blogg och passar på att tipsa dig om min webshop http://www.elaofsweden.com

  På elaofsweden.com hittar du kuvertväskor, handväskor, kläder och en hel del annat mys.

 • Vi åker på fredag så du hann tipsa :)
  Funderar på Skansen, men absolut bestämt oss för Junibacken.
  Tack för tips!

  • johanna (admin)

   Ja, Junibacken är roligt! Men ganska dyrt för upplevelsen. Bara ett sagotåg och inte så himla mkt mer. Lite lekområden men det gick ganska fort att ta sig igenom.

   • johanna (admin)

    Men OBS! Att Tage var ganska liten när vi var där. Han älskade tåget och satt blick stilla och gillade rutschkanan i Pippis hus massor. Tror nog han kanske skulle ha lite mer utbyte av det nu när han faktiskt har koll på Pippi et al. Så det är möjligt att ni har mkt mer utbyte nu!

 • Håller MED – jag var också superbesviken på nya Lill-Skansen, instämmer i allt du skriver…

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing