Canadian pharmacy

Arkiv

Dagens

Bara för att jag skrev så finemangsans fint häromdagen måste jag nu lätta upp stämningen lite och bara blaja lite ikväll. Jag gör en Engla ser ni (vilken porrig nurse hon var ikväll förresten, coolio tycker jag)

Humör: 75% very good
Gjort:
promenerat, varit på bio, köpt en pälsmössa och ett fodral till min mba. Lagat mat, sett på teve.
Planer:
krypa ner och läsa lite i sängen
Ser på:
min datorskärm men idag har jag sett “Låt den rätte komma in” samt Dansbandskampen, upplösningen av Stjärnor på is, de två senaste GG-avsnitten samt sett saker och ting spåra ur i Californication.
Lyssnar på:
Fläkten som just gick igång på datorn
Läser:
Viktor Johanssons nya roman. Fast jag funderar på att gå på något annat ikväll.
Dricker:
Svart vinbärssaft
Äter:
Ingenting. Tacos tidigare, och en burk med Ahlgrens bilar som blev över från bion.
Bästa:
Kanske min kosackmössa. Jag är lite förtjust.
Sämsta: Hål i nätstrumporna. Plus att det kliar över HELA kroppen.
Barn:
Vi köpte ett vättebarn på ÖB. D har stängt in den i ett skåp fram till jul, vilket tyder på att vi kanske inte är redo att bli föräldrar ännu.
Väder:
Kallt. Men det var fint shit när vi var ute på stan tidigare idag.
Bonusinfo: Jag släpper väldigt mycket hår just nu.

4 comments to Dagens

 • b

  Sluta stressa god damn’it! då håret kommer tillbaka minsann. :)
  kramo

 • Hej där!

  Jag har startat upp en Word press-blogg (inte den jag länkat till). Jag har ett litet problem och det är att mina widgets ligger under det senaste inlägget. Hur kan jag ändra det? Jag är inte helt bra på det tekniska när det är en ny, lite krånlig sida för mig.

  Kan du hjälpa mig?

  :)

 • johanna (admin)

  Hej Nelly! Jag skulle väldigt gärna hjälpa dig men faktum är att jag inte riktigt har möjlighet till det utifrån den lilla information du ger i din kommentar. Och sedan är det tyvärr så, att det just nu finns mycket lite tid över i mitt liv för att överhuvudtaget hinna med så mycket mer än mina egna bloggar (jag driver och utvecklar fyra stycken, varav två väldigt stora) och det låter spontant som om det skulle bli en del jobb eftersom det inte är så lätt att förklara hur man ska göra utan att logga in och titta på det själv. Det beror t ex på vilket tema du har, om du har den på en egen server eller hos wordpress och så vidare och så vidare.

  Jag hoppas du har förståelse för det! Hade jag bara mer tid och mådde lite bättre så skulle jag mer än gärna hjälpa till men det faktum att jag sitter och besvarar den här kommentaren kvart i två på natten kanske säger en del…

 • Hej!

  Gulligt av dig att svara iaf. Förstår att du har mkt att göra.

  Har bloggen ligger på wordpress. Kan kolla om jag kanske kan kolla på forumet.

  TACK ändå! Kram

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing