Canadian pharmacy

Arkiv

Detta vet jag:

Kommer aldrig kokettera med att jag inte är en bra morsa de gånger jag inte är det. Tycker sådant är så vanligt nu, mammor som nästan tävlar i att framstå som slarviga, obrydda och “dåliga”. Och att de är stolta över det. De gånger jag har fuckat upp det med Tage (att man glömt blöjor, eller mat osv) tycker jag inte att det är något att vara stolt över. Tvärtom. Jag blir ledsen, jag vill ju det bästa för honom. Men det är i samma linje som att man tror att feminism handlar om att ha rätt att vara en lika stor idiot som vissa män. Att bete sig dåligt bör inte vara något eftersträvansvärt.

Det är okej att fucka upp det, alla fuckar upp det mellan varven. Men jag ser inte någon vits i att stolt framhäva sina uppfuckningar.

2 comments to Detta vet jag:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing