Canadian pharmacy

Arkiv

Jag är med i panelen på Media Evolution

Nu är panelen till Media Evolution klar. Ser att det är ett celebert sällskap som jag ska snickelisnacka i. Chris Anderson har skrivit boken “Free” som handlar om hur vi ska tjäna pengar i en värld där allting är gratis. Synnerligen intressant och något jag brottas med varje dag i och med de sajter som jag är med och driver. Har lite tid på mig att förbereda min del i diskussionen, skönt. Inte minst med tanke på att jag idag har påbörjat ett nytt uppdrag som innebär att jag kommer sitta ute hos kund en hel del de närmaste veckorna. Lite ovant när man är van att planera dagarna själv. Men roligt!

Den här veckan är vansinnig i övrigt, mest på grund av 24 hour Business Camp som äter upp större delen av tiden. Och på fredag kommer föräldrarna. Det hurrar vi för.

1 comment to Jag är med i panelen på Media Evolution

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing