Canadian pharmacy

Arkiv

Jobb och slit

Det är en massa saker med att jobba på ett riktigt företag som jag har glömt bort. Bara att man har en receptionist att hojta god morgon! till när man svischar in (just nu är jag i happy mode, så jag svischar in innan nio om dagarna, så var det inte förr i tiden).

Och så de långa arbetsdagarna. Jag har suttit uppe till halv ett två nätter i rad nu, och bara tokjobbat.

Och så hur roligt det är! När man använder hjärnan och får tänka strategi, affärsutveckling och vara lite på tårna.

Nu är ju det här ett tidsbestämt uppdrag som jag visserligen hoppas ska leda till att jag fortsätter hålla kontakten med företaget jag jobbar på, för det är en bra referens och ett VÄLDIGT roligt ställe att jobba på. Kanske det roligaste om man jobbar med affärsutveckling. Men ändå, det är väldigt annorlunda mot att vara sin egen(sinniga) dam.

På gott och ont.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing