Canadian pharmacy

Arkiv

Julkalender som Laskasken gör den

Gillar Laskaskens julkalender, vilket betyder att jag hakar på. Tar lucka 1&2 idag helt enkelt, så kommer vi i fas.

1. Berätta om dig själv

Ja, tror de flesta vet det mesta. Men, den korta versionen: Kvinna, 35 år. Gift och har en liten son. Tycker om blogg, blodpalt och böcker. Älskar internet mer än livet självt. Kommer ursprungligen från Vittangi. Är ganska så svennebananig och gillar det. Jobbar med kommunikation och skrivande. Har gett ut en bok och skriver på bok nummer två. Har en make som gett ut två böcker och som skriver på bok nummer tre (tillsammans med mig). Har närapå fotografiskt minne. Bor i en hyresrätt på Södermalm i Stockholm. Har en färgsorterad bokhylla och en soffa som barnet kissade ner totalt i morse.

2. Berätta om staden du bor i

Stockholm i mitt <3. Jag trivs väldigt bra här. Jag flyttade till Stockholm 1995. Fortfarande hisnar det till i magen över hur vacker den här stan är. Människorna är inte alltid så vackra, men det är en annan sak. Just nu bor jag på Södermalm (för andra gången) och tänker nästan varje dag på hur bra och fint det är. Helgalunden är bästa läget, det är nära till ALLT. Dessutom har jag så himla många vänner som bor alldeles i närheten, det är verkligen fantastiskt. Jag kan ibland sakna natur och skog, helst nu för Tages räkning. Till exempel ville jag häromdagen plocka kottar för att använda till ett julpyssel vi tänkte göra. Men då fick jag tji. Och vägrar KÖPA kottar, för helvete, någonstans går ju gränsen. Men annars så.

1 comment to Julkalender som Laskasken gör den

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing