Canadian pharmacy

Arkiv

Ska nog gå och sova nu

Klockan är ganska precis tre på natten och jag tänker ta mig friheten att sova lite efter att tillsammans med Karin ha filat på vår affärsidé under 24 hour business camp. Vi bygger en sajt som ska heta “Barnamun” och det är en finfin liten affärsidé tycker vi, även om den nog inte har någon miljardpotential rent intäktsmässigt.

Mina ögon är ganska röda och trötta. Det har varit en intensiv dag. Vi hann faktiskt också med att åka in till stan (vi är ute på Hasseluddens Yasuragi) och hålla en föreläsning om Lilla Gumman och hur vi har byggt upp den att bli så framgångsrik som den faktiskt har blivit på mindre än ett år. Roligast var punkten “Våga tänk stort – vi ska sitta i TV-soffan”. När vi skrev den första gången inför den här typen av presentationer så var detta inte verklighet. Det är det nu, för vi har slutit en deal med TV4. Det blev alltså precis som vi fantiserade om i april förra året. Rätt häftigt!

Kanske blir vår nya affärsidé också en hit. Det hoppas vi i alla fall. Oavsett detta så är 24 hour business camp något av det coolaste och roligaste jag har gjort på förfärligt länge.

Även om jag som sagt är ganska trött nu.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing