Canadian pharmacy

Arkiv

som förr i tiden

Den här veckan är full av möten. Av det slag som innebär ordentlig klädsel. Det känns som om jag kastats tillbaka till managementkonsultåren. Man vill gå omkring i kort skinnklänning men istället blir det kavaj.

Och just det, radio två dagar den här veckan! Tisdag = P3 Populär, någon gång runt 10-tiden skulle jag tro. Böcker då förstås, vi ska prata lite om vad som händer i höst på bokfronten och hur boksommaren har varit. Sedan Mix Megapol på onsdag eftermiddag. Kl 15. Det är Lilla Gumman vi kör då, ska vara med i Mix Megapol 13 onsdagar framöver. Men inte alltid jag, ibland är det Judith och Karin som kör.

Jag håller på med Lars Noréns dagbok och det är ett riktigt sömnpiller! Alltså, jag gillar ju det, faktiskt. Men jag somnar ändå varje gång. Idag har jag försökt två gånger, båda gångerna somnade jag efter ett par tre sidor och sov i två timmar. Ska bli intressant att se om jag öht kan somna ikväll. Fyra timmars sömn mitt på dagen känns såhär i backspegeln som en onödig investering.

Jag hade tänkt städa garderoberna faktiskt. Fast egentligen vet jag inte om det är så stor vits, ifall jag nu ska flytta snart. Det blir i sådana fall väldigt snart och jag kan lika gärna sortera ut sommarkläderna på plats i den nya lägenheten (där det faktiskt finns någon form av walkin-closet! Men en liten sådan. Det är inte Carrie-varning på den direkt).

Nu ska jag gå och leta fram jobbkläder till imorgon. Måste också göra två stycken hemsidor den här veckan. Bråda tider, sannerligen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing