Canadian pharmacy

Arkiv

Sommar med systrarna von Sydow

Åh! Vill också ha koncept med mina syrror.

I alla fall. Var på bokrelease för “Sommar med systrarna von Sydow“. Amy och Ebba. Den är superfin! Och vi smakade på en del recept ur boken också. Väldigt mumsigt. Jag blev sugen på att testa flera av recepten för egen del. Känns som bra inspiration.  Ebba är också bra inspiration. JAg tycker verkligen hon går från klarhet till klarhet. Det vill jag också göra, men famlar mest.

Ebba och Amy är med i nyaste Mama, den kom i goodiebagen. Där fick jag nästan en hjärnblödning när jag läste om Bygglovs-Matte och hans (tyvärr alltför vanliga, bland både kvinnor och män) åsikt om att “feminismen i det här landet har gått för långt”.

Åh du stackars kränkte vite man som inte längre får hålla upp dörren eller betala för dina kvinnor på restaurang. Var är detta land på väg? Hur kan vi låta våra män leva i denna SÖRJA AV FEMINISM som översvämmar landet. Alla dessa privilegier som kvinnorna har fått, på bekostnad av männen.

nog om det.

 

 

3 comments to Sommar med systrarna von Sydow

  • Åh herre gud. Jag höll på att få hjärnblödning när jag hörde min svärmor säga “ja det här med jämställdhet det är kanske bra men ibland går det för långt” där hon stod i vårt kök på vår unges namnkalas. Jag ville bara skrika “FATTAR DU ATT DU JOBBAR INOM VÅRDEN? PLUS tar hand om din man som ett jävla heltidsjobb och han bara ‘ta den flytta på den ta hit den!!’ och ditt nya barnbarn är en liten tjej som kommer få sämre villkor sämre lön i framtiden?” BLir rasande när jag tänker på det nu.

  • Amy

    Hej Johanna! Åh, så himla kul att du gillar vår bok :) Nu måste jag genast gå och läsa vad Bygglovs-Matte (?? vet inte vem han är!) skrivit. Jag är också så otroligt trött på folk som klagar på feminism. Hallå eller, vi lever inte i ett jämställt samhälle än!

  • Jag tycker ju att även du verkar gå från klarhet till klarhet. Skulle jag ha hälften av din kreativitet och framåtanda skulle jag vara jätteglad!

    Och jag reagerade precis som du när jag läste om bygglovsmatte.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing