Canadian pharmacy

Arkiv

4. Pinnat den senaste tiden

Jag gillar verkligen Pinterest! Använder den till så mycket, jättemycket i jobbet just nu faktiskt.

Det var en ganska hög tröskel att ta sig över, länge var jag ointresserad. Men nu kör jag på, nästan varje dag tar jag en repa. Pinterest är lika viktig att kolla in som vilket annat av mina sociala häng som helst, typ Twitter eller Fejan eller så. Inte för att jag är så social med andra på Pinterest. Kommenterar aldrig, skriver aldrig egna texter, är helt obrydd om vad mitt pinnande gör för mina följare (typ pinnar 150 matrecept på 10 minuter etc). Pinterest ser jag som en kanal för mig, inte för att interagera med andra.

Lite har jag dock börjat ta hänsyn nu. Har t ex en jobboard som är hemlig. Mest för att det jag pinnar till jobbsammanhang är rätt ointressanta grejer om man inte är specifikt intresserad av t ex korv eller bilar. Lite av fåfänga också, vill ha snygga boards…

I alla fall,

5 grejer jag pinnat den senaste tiden som är av karaktären “ska göra”:

1. En egen ampel i neon (vårt vardagsrum ska gå i vitt, svart, rosa och orange)

2. Grillade mackor med brie, jordgubbar och choklad (dör)

3. Många små mattor i vår ganska långa hall. Inte nödvändigtvis i denna färgskala.

4. Detta överkast är faktiskt redan beställt. Har hittat liknande filtar på Amazon.

5. Måla listen på dörr. Roly!

De flesta pinnarna kommer från min Inspiboard. Där lägger jag idéer som jag vill testa hemma i någon form.

2 comments to 4. Pinnat den senaste tiden

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing