Canadian pharmacy

Arkiv

Cirkus Gynning

gyn210_1168543359.jpgJaha. Nu ska Carolina Gynning testa banta ner sig till en size 0. Det kommer ju ALDRIG att gå. Carolina har inte alls den kroppstypen, hon är ju kurvig och jag kan tänka mig att hon redan jobbar en del för att vara så smal som hon är nu. Låter helt vansinnigt i mina öron. Minns att hon gick upp ganska mycket när hon var i BB-huset. Den här bantningshysterin är ju rent löjlig och jag hoppas att Carolina kan belysa detta i sitt program (det är alltså i programmet hon ska testa banta).

Har tidigare tipsat om bloggen Kurvigheter och nu gör jag det igen, läs hellre denna blogg än bloggar som redogör för sina dagliga matintag och håller på med en massa galna bantningskurer. Kurvigheter har dessutom ett forum där kurviga tjejer samlas och snackar, diskuterar och, vad jag förstår, även postar outfitsbilder – rätta mig om jag har fel här! Hursom, ett bra initiativ.

7 comments to Cirkus Gynning

 • Det går säkert. Dokumentären “superskinny me” på tv3 handlade ju om två kvinnor i stl 12 (svensk stl 40) som bantade ner sig till stl 0. Det var inte glammigt och det var inte vackert. De blev sjuka och den ena kvinnan tvingades (av läkarteam) att avsluta försöket. Den andra “lyckades” och krängde på sig ett par jeans anpassade för 7-åringar.
  Personligen är jag tämligen ointresserad av Gynning så det programmet kommer jag undvika.

 • Marie-Louise

  Åh, kurvigheter är en fantastisk blogg och forumet är verkligen underbart för oss mullisar! Vad kul att du också tycker om det!

 • ja, det är nog ett bra sätt att visa i tv att kurviga personer inte ska bli smala för att komma i size zero-kläder. jag tycker det är så sjukt den hysterin. ska kolla in bloggen nu. kul tips!

 • hemul

  Låter som en jättedålig idé eftersom hon säger sig ha haft problem med ätstörningar tidigare – det var läskigt att höra de ätstörda resonemangen hos kvinnan i Superskinny Me som, pga det, förbjöds fortsätta försöket…

 • Ja och de två normalsmala kvinnorna i dokumentären hade utvärderats innan och hade ju inga ätstörningstendenser före försöket. Det visar ju hur lätt det är att trilla dit även om man var helt frisk från början.

 • Jodå, det stämmer alldeles utmärkt bra. Vi postar outfits, snackar kläder, mode, shopping och allt annat kul samt irriterar oss över alla fula tältkläder det finns för oss som drar större storlekar än 44… Kul att du uppmärksammar oss! Kurvigheter är det bästa som hänt på länge!

 • Du har så rätt så – det är väldigt många tjejer som visar outfits, och underbara såna! Det är verkligen en frizon för oss kurvor att få vara där, och se att det finns annat än storlek XS och 32.
  Men vi pratar och diskuteras förstås annat än mode, det är alltfrån träning, mat, smink till omgivningens bild av oss.
  Hoppas att fler joinar oss genom detta underbara tips! :)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing