Canadian pharmacy

Arkiv

Det blir en väska, men vilken?

Har bestämt mig i kriget väska vs skor. Det blir en Mulberry Bayswater. Eller en YSL Muse. Eller en Chloé Tracy. Eller… Aaah vaaaarför ska det vara så svårt att välja? Jag kan ju inte direkt klippa till på alla tre. Eller kan jag? Nej. inte om jag ska hålla 10-90 löftet. Men någon av dessa tre väskor är jag inne på eftersom de alla tre är ganska så tidlösa i sin utformning, jag tror inte jag kommer ledsna på någon av dem. Så galen är jag inte att jag satsar på det där stora sopsäckeschabraket från Chanel, eller deras naked bag trots att jag tycker de båda är rätt coola. Men inte till de priserna såklart, det finns ju gränser. Just nu ligger Bayswatern bäst till men de båda andra är också fina. Jag vill inte ha några prilliga detaljer alls, en så enkel och ren väska som möjligt, utan nitar och utan tokigt stora lås hängandes utanpå och utan knepiga blixtlås här och där. Bara plain svart läder av god kvalitet som jag kan knata runt i tills jag dör. För mig är det ett ganska stort steg att satsa på en dyr väska så det är inte utan att jag känner mig lite förväntansfull. Ska försöka klämma o känna lite väska IRL nu när jag är tillbaka i Stockholm igen, så får vi se vad det blir.

12 comments to Det blir en väska, men vilken?

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing