Canadian pharmacy

Arkiv

Men en sak bara lite snabbt –

- Tage är SÅ rolig nu! Så himla kul!

Daniel påpekade häromdagen att han nästan aldrig varit ljuvligare. Och att han nästan heller aldrig har varit jävligare. Så är det ju. Man blir galen på honom tusen gånger om dagen och hjärtat spricker lika många. Hans prat har verkligen exploderat på det där viset jag har hört talas om och kanske trott skulle komma för Tage också, eftersom han har varit väldigt fåordig länge och inte haft någon särskilt jämn utveckling på pratet. Men nu! Nu babblar han glatt om precis allt han gör. Det är så himla coolt tycker jag. Han snappar upp exakt allt man säger så det gäller att passa sig visserligen, men förutom det så är det ju bara glädjens tid.

Han älskar fortfarande bilar, alla slags fordon egentligen. Favoriterna nu är polisbilen och ambulansen och jag tänkte fråga hans morfar om det finns möjlighet att besöka brandstationen och kanske t o m ambulansen, eller båda, när vi åker hem i påsk.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing