Canadian pharmacy

Arkiv

Redan här? Älska asos!

Man kaaan ju inte annat än ÄLSKA asos – tisdagens beställning av bl a storskjortan anlände till jobbet för någon timme sedan. Fantastiskt!

Det bästa av allt är ju att jag nu hinner få med mig den till Uppsala dit jag åker ikväll för att gå på klubb och roa mig osv osv. Förmodligen blir det dock hemresa innan själva Valborgsfirandet drar igång. Men vi får se, jag och Jorra är skandalöst duktiga på att vara spontana så man vet aldrig vad som händer och sker.

Nu ska jag bara kila ut och plocka upp några schyssta leggings och nåt tufft bälte så har jag kanske det ihop med storskjortan ikväll istället för den ursprungliga kvällsklädseln som var gula jeans och vitt linne med vita ballerinas till.

33 comments to Redan här? Älska asos!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing