Canadian pharmacy

Arkiv

Varde ljus

Min man har något emot taklampor. Själv är jag ganska pro, så vi får kompromissa oss fram. Nu har jag budat hem en ny kökslampa från Tradera, som jag precis hämtade ut.

Väldigt fin tycker jag. Tyget är avtagbart, så bara att byta om man känner för det, men färgerna kommer att passa ganska bra i vårt kök när vi är färdigmålade. Sedan tipsade Maria om en annan slags lampa, som jag nu blev sugen på att göra för att hänga i vår serveringsgång. Tänker dock att det kanske blir lite too much, det är i så nära anslutning till köket. Men det kan funka!

Det var det, nu ska jag passa på att jobba, för en febrig Mr T sover i vår säng och hans pappa är i München för att intervjua Carter (Noah Wyle) så det blev jag som fick vårda den lille sjuklingen. Vi köpte fingerfärg och skaffade medlemskap på BR Leksaker tidigare idag, men än har han varit för sjuk för att palla med målning. Hoppas han kryar.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing